Tájékoztató az LL.M. cím használatáról
Továbbképzések
Az Nftv. 52. § (6) bekezdése alapján a mesterfokozatot eredményező jogászképzésre épülő szakirányú továbbképzésben oklevelet szerzettek a „Legum Magister” vagy „Master of Laws” (rövidítve: LL. M.) cím használatára jogosultak.

tovább olvasom
Vízjogi szakjogász képzés indul a karon
Továbbképzések
A PTE Állam- és Jogtudományi Kar a 2015/2016. tanévtől a Belügyminisztérium támogatásával költségtérítéses vízjogi szakirányú képzést indít.

tovább olvasom
Építsd a karriered velünk!
Továbbképzések
Képezd magad, frissítsd szakmai ismereteidet nálunk! Legyél a legjobb, válaszd a minőséget!

tovább olvasom
ARS BONI jogi folyóirat cikkíró pályázat
Pályázatok
300.000. Ft összdíjazású online cikkíró pályázatot hirdet az Ars Boni jogi folyóirat az új Jogtár és a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda támogatásával. A cikkíró pályázat célja a tudományos munka és az újságírás ötvözése.  A cikkíró pályázatra maximum 15.000 karakter hosszúságú írásokat várunk, melyek a jog világához kapcsolódnak. A pályaműveket Facebookos bejelentkezést követően az http://arsboni.hu/palyazat oldalra törté

tovább olvasom
Piacképes tudás elérhető áron a PTE ÁJK szakirányú továbbképzésein, Budapesten is!
Továbbképzések
Már rendelkezik diplomával? A legjobb akar lenni a szakmájában? Bővítené vagy frissítené szakmai ismereteit? Már jelentkezhet a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar szakirányú továbbképzéseire!

tovább olvasom
Piacképes tudás elérhető áron, Budapesten is!
Archív hírek
Már rendelkezik diplomával? A legjobb akar lenni a szakmájában? Bővítené vagy frissítené szakmai ismereteit? Pótjelentkezés október 15-ig a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar szakirányú továbbképzéseire!

tovább olvasom
Interjú Aáry-Tamás Lajossal a PTE közoktatási jogi továbbképzéséről
Archív hírek
Pécsett képzik a jövő oktatási rendszerének irányítóit Az oktatási jogok biztosával a Pécsi Tudományegyetemen folyó közoktatási jogi szakjogász képzésről, valamint a jogi szakokleveles közoktatási szakemberképzésről beszélgettünk.

tovább olvasom
Új képzés a láthatáron: Jogi szakokleveles munkaügyi auditor
Archív hírek
013. szeptemberében várhatóan új képzéssel jelentkezik a PTE ÁJK: Jogi szakokleveles munkaügyi auditor Az akkreditáció folyamatban, jelezze, amennyiben az akkreditáció lezárultával tájékoztatást küldjünk Önnek a képzés indulásáról! A jogi szakokleveles munkaügyi auditor képzés célja, hogy komplex ismereteket nyújtson a képzésben résztvevőknek a foglalkoztatás keretében felmerülő munkáltatói munkajogi kötelezettségek teljesítésének minden aspektusáról, valamint ezek ellenőrzés&ea

tovább olvasom
  • Lapozás:
  • 1
  • 2